четврток, 23 мај 2024

Осамна видео од тепачката во скопски Водовод

На социјалните мрежи осамна видео од тепачката што се случила во скопско Водовод. Од видеото може да се слушнат гласови: Полека бе, ало – вели жена во ходникот:  Смирете се, не правете проблеми, Ве молиме немојте. Ова ни е работа, ве молиме разберете – смирува член на обезбедување на институцијата.

 

Објавено на

часот

Сподели

Инаку, од тоа што е познато, директорот на ЈП Водовод  канализација Драган Илиевски не дозволил членови на УО да држат состанок во салата каде што вообичаено ги држат состаноците по што било повикано обезбедувањето и настанала тепачка. Ги упатил состанокот на го одржат на петтиот кат каде нема канцеларија. Затоа настанала турканицата, влечењето, по некој удар…

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ