петок, 14 јуни 2024

Општина Ѓорче Петров направи олеснувања за семејствата на бранителите од 2001 година

Објавено на

часот

Сподели

„Советниците воедно изгласаа и доградба на ООУ Јоаким Крчоски и изградба на нова детска градинка во Дексион, што е од особено значење за граѓаните на Ѓорче Петров, или одлука со која ќе се решат децениски проблеми со недостиг на капацитети во образовните институции“, наведоа во соопштението од Општина Ѓорче Петров. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ