вторник, 5 март 2024

Околу 6. 700 граѓани влегле и излегле од Табановце од полноќ до 13 часот

Приближно 6.700 што македонски што странски граѓани влегле и излегле од граничниот премин Табановце денеска од полноќ до 13 часот, соопштија од МВР.

Фото: Илустрација

Објавено на

часот

Сподели

„Од полноќ до 13 часот на ГП „Табановце“ влегле 1.164, излегле 3.233 граѓани или вкупно 4.397 граѓани, соопштија од МВР. Во истиот период влегле 1.460, а излегле 843 странски државјани“, информираа од МВР.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ