вторник, 5 март 2024

Одложена јавната седница за „Меѓународен сојуз“, Боки 13 сѐ уште е во болница

Објавено на

часот

Сподели

Во соопштението се наведува дека Јовановски сѐ уште е во болница и ја прима неопходната нега.

 

„За обвинетата J.Е. нема уредна достава. Судот е известен од бранителот дека има промена на адреса непријавена во судот, по што бранителот е должен во рок од три дена да ја достави точната адреса. Заради тоа судот насрочи нов термин за јавна седница на 5 јуни 2023 година за што странките и присутната јавност беа усно известени“, информираат од Апелацискиот суд Скопје.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ