петок, 19 април 2024

Новиот состав на ДКСК за два месеца оформи 23 предмети

Од денот на распишување на изборите, до 29 март оформени се вкупно 23 предмети, соопшти претседателка на Државната комисија за спречување на коруцпија (ДКСК), Татјана Димитровска во „Топ тема“ на Телма ТВ.

Објавено на

часот

Сподели

Три од овие предмети ги оформивме по сопствена иницијатива – истакна претседателката на ДКСК.

Останатите предмети се оформени по претставки. За сите е отпочната постапка за достава на барање за потребна документација.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ