четврток, 29 февруари 2024

Нова софтвер – апликација за лицата со оштетен вид

Објавено на

часот

Сподели

Најавено е дека на присутните ќе им се обратат министерот за информатичко општество и администрација Азир Алиу, постојаниот претставник на Програмата за развој на Обединетите нации, Армен Григорјанж и секретарот на Националниот сојуз на слепи, Глигор Самарџиски.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ