недела, 3 март 2024

Нова наградна игра на Кредисимо

Објавено на

часот

Сподели

Наградната игра, чии 2 главни награди се патување во Италија за двајца, почнува денеска и ќе трае 16 недели, сè до 13 август. Во текот на тие 16 недели ќе бидат доделени дополнителни седмични и месечни награди: 4 мобилни уреди iPhone 14, 8 полароид апарати instax mini 11, 16 ваучери за вечера во италијански ресторан, 32 ваучери за курс по италијански јазик и 16 кошници со италијански производи. Добитниците на главните награди, ќе бидат извлечени по 8-та и 16-та недела од наградната игра.

Кој има право на учество?

Право на учество во наградната игра имаат сите нови и постоечки корисници што ќе земат кредит за целиот период на наградната игра. Доколку не си клиент на Кредисимо, во наградната игра можеш да се вклучиш искористувајќи ја промоцијата 0% камата за 3 месеци. Процесот за аплицирање на кредит е едноставен, брз и лесен. Се аплицира исклучиво онлајн на www.credissimo.mk или на телефонскиот број 15020, без долги и комплицирани процедури, а парите стигнуваат на твојата сметка веднаш по одобрувањето. Додека се отплаќа кредитот во времетраење од 3 месеци, не плаќаш камата и трошоци – едноставно, колку земаш толку и враќаш.

„Со организирање на оваа наградна игра сакаме да внесеме возбуда во секојдневието на нашите корисници, на кои им нудиме забавна авантура, преку која можат целосно и поинаку да ја искусат една од најомилените земји во светот, Италија. Но, воедно и да ја нагласиме една од нашите примарни цели, а тоа е дека со Credissimo секогаш се добива многу, многу повеќе. Патувањата оставаат длабоки и влијателни спомени, кои што се паметат цел живот, а токму за таа цел сакаме на најсреќните добитници да им подариме „tantissimo“ вредни награди. Ја одбравме токму Италија, бидејќи е можеби најдобрата земја за лична и забавна транзиција во едно поинакво секојдневие, за доживување едно поинакво искуство со внесување во безгрижниот италијански начин на живот“ – изјавија од Кредисимо.

Оваа „tantissimo“ италијанска авантура без сомнеж ќе биде совршена возбуда и забава, достапна за сите за претстојниот период.

За најновите информации, следете ги Credissimo и на социјалните мрежи Facebook [@credissimo.mk] и Instagram [@credissimo_mk]. 

                                                                                                                                        Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ