недела, 26 мај 2024

Николоски: Која е улогата на Груби во криминалот во Лотарија и доделувањето на трите лиценци за онлајн игри на среќа?

Објавено на

часот

Сподели

„Од една страна велеа дека сакаат да ги отстранат местата за обложување за да не се обложувале децата, а од друга страна дадоа три лиценци за онлајн игри на среќа при што на секое дете веќе од телефон му се овозможи да се обложува што секако ќе се согласите не е во ред“, рече Николоски.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ