четврток, 22 февруари 2024

Не сум била дел од преговорите со „Бехтел и Енка“, вели Грковска

Објавено на

часот

Сподели

Не сум учествувала во Управувачкиот комитет ниту сум била дел од преговорите. Не. Тоа го водел сосема друг состав на Управувачки комитет, ниту пак бев во државата кога Договорот се разгледувал на седница на Влада“, рече Грковска прашана зошто ако била во Управувачкиот комитет и била запознаена со содржината на Договорот со американско-турскиот Конзорциум дека има две опции – поевтина и поскапа, не ја предупредиила Владата дека проектот ќе чини многу поскапо.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ