недела, 14 април 2024

Напад со ајпад (ВИДЕО)

Објавено на

часот

Сподели

Начините на одбрана од ваквите напади се различни. Наша препорака е да не го правите истото како на приложеното видео. Сепак, ајподот е (пре)скапа играчка за да се користи на ваков начин.

 

[video:http://www.youtube.com/watch?v=MC3mJdfWK70]

 

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ