понеделник, 4 март 2024

МВР: Лични карти и возачки дозволи по пошта

Министерство за внатрешни работи информира дека за да се олесни и забрза процесот на промена на личните документи, почна со пилот проектот на територијата на Скопје за доставување на готови лични карти и возачки дозволи на домашна адреса, преку полициските станици.

Објавено на

часот

Сподели

МВР исто така ги известува граѓаните дека утре ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектите во Беко и МРТВ, од 8 до 16 часот.
ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ