петок, 19 април 2024

МТЕЛ: Без роаминг за ЕУ, Швајцарија, В.Британија и земјите од поранешна Југославија

Во ова брзо време сите сакаме животот да ни биде поедноставен. Конечно, со својот мобилен телефон можете да ги промените сите временски зони, контитненти, култури, а сето тоа без да ја менувате мобилната картичка!

Објавено на

часот

Сподели

Во Германија можете да купите мобилна картичка со која ги имате сите поволности како и корисниците на германските оператори, но и дополнителни бенефити кога ќе појдете во својот роден крај или ќе отпатувате на одмор во некоја друга земја надвор од ЕУ.

Со преминување во MTEL Germany мобилната мрежа, НЕ ГО МЕНУВАТЕ својот постоечки број, НЕМАТЕ роaминг како во земјите на ЕУ, Швајцарија и Велика Британија, така ни во земјите на поранешната Југославија. Имате бесплатни разговори во рамките на MTEL зоната. Тоа значи дека кога ќе дојдете во Македонија, вашиот телефон автоматски се поврзува на МТЕЛ мрежата, и бесплатно разговарате со сите корисници кои се на таа мрежа, додека повиците кон останатите мрежи се тарифираат според регуларните цени без роаминг.

Доколку имате пријатели или фамилија која живее во Србија и ја користи mts мрежата, можете да ги барате неограничено, повиците се бесплатни,  како кон мобилниот така и кон фиксниот телефон.

Доколку патувате во Турција, Албанија, Египет, Израел, Индија…се наоѓате во „Friendly“ (пријателска) зона на mtel мрежата, што значи дека за тие земји имате сосема доволно интернет во рамките на својот постоечки пакет, додека истовремено сите дојдовни повици ви се бесплатни.

Со MTEL Germany картичката заштитени сте од сите несакани содржини и злоупотреби на интернетот.

Со сето ова, MTEL Germany нуди и најдобра ТВ програма од вашите простори!

Дополнителни информации можете да добиете на сајтот www.mtelgermany.de или на телефон +4915 310 310 310 

Станете дел од MTEL семејството, кое брои повеќе од пола милион задоволни корисници.

Уживајте во единственото искуство и германскиот квалитет на MTEL Germany мобилните картички.

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ