среда, 12 јуни 2024

Мониторинг станиците за квалитет на воздухот 15 дена на сервис

Објавено на

часот

Сподели

На овие мерни места ќе се врши сервисирање на дополнителната опрема неопходна за функционирање на мерните инструменти.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ