недела, 3 март 2024

Мирна новогодишна ноќ во Скопје, на Токсикологија примени 22 лица во алкохолизирана состојба

На Клиниката за токсикологија на новогодишната ноќ биле примени 22 пациенти во алкохолизирана состојба. Вообичаено, доминира младата популација. Најмладиот имал 14 години.

Објавено на

часот

Сподели

Сите биле третирани во амбуланта и се пуштени на домашно лекување.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ