петок, 21 јуни 2024

Мицотакис: Ако го влечеш јажето, ќе се скине

Објавено на

часот

Сподели

„Кога некој го влече јажето, ќе треба да биде подготвен да се скине. И ако отстапува од договорениот тек, да знае дека ќе наиде на затворен пат кон Европа. Пат кој поминува од Грција и почитувањето на меѓународното право“, истакна Мицотакис.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ