недела, 23 јуни 2024

Мечка трча по улиците на Сараево, граѓаните се вознемирени (ВИДЕО)

Објавено на

часот

Сподели

Сараевските медиуми јавија дека на учениците им било забрането да излегуваат надвор од училиштата.

Претседателот на Ловечкото здружение Стари град Муриз Буква за Н1 кажал дека мечката не е фатена.

„Се работи на тоа. се скри во шумата кај касарната на Змаевац. Сè е зараснато и тешко може да се лоцира, но сè е под контрола“, кажа тој.

Засега нема пријавени штети, па се претпоставува дека мечката заталкала барајќи храна.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ