понеделник, 17 јуни 2024

Македонски војници ќе одат во НАТО операција во Романија

Објавено на

часот

Сподели

За време на реализацијата, објаснуваат од Владата, ќе се зајакне партнерството и соработката помеѓу нашата држава и останатите сојузници во рамките на НАТО и ќе се прошири и збогати билатералната соработка на Македонија со Романија.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ