сабота, 2 март 2024

Левица: Црните предвидувања за Влае се остваруваат

Објавено на

часот

Сподели

„Но, она што е сигурно е дека повторно се обидува шверцерски да се изигра мислењето и судот на жителите, со давање само 6 работни дена за поднесување на анкетни листови за истиот, и тоа само во бараките на Општина Карпош!

И овој обид на градоначалникот Стевче Јакимовски да ги задоволи желбите на инвеститорите нема да биде поддржан од советниците на Левица во Карпош и повторно ќе излеземе во пресрет на жителите на Влае за заштита на нивната заедница“, соопшти Левица.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ