петок, 19 април 2024

Лајка од денеска заловува кучиња во Аеродром

Објавено на

часот

Сподели

Заловувачкиот тим ќе го залови секое бездомно куче кое што ќе го сретне во овие реони а кое го нема поминато хуманиот третман, уверуваат од Лајка и ги повикуваат граѓаните од наведените населби доколку имаат бездомно куче кое сакаат да го посочат на тимовите, нека се јават на 02 256 5859 / 071 219 925 или нека пријават на [email protected] 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ