четврток, 29 февруари 2024

Кривична пријава за двајца вработени од Берово во „Национални шуми“

Објавено на

часот

Сподели

Во периодот од март до октомври 2022, Љ.С. и Т.Ч., вработени во ЈП „Национални шуми“ – подружница „Малешево“ во Берово, му овозможиле на Г.М. да изврши бесправна сеча, дотур и превоз на дрвна маса, при што е предизвикале штета на шума од 3.813.600 денари.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ