недела, 21 април 2024

Креми од тиква

Објавено на

часот

Сподели

Богата со антиоксиданси и бета каротен, тиквата не е корисна само за јадење, туку сè почесто ќе ја сретнуваме и во козметичките препарати.  Маска за лице од тиква
Веројатно, пазарот е веќе заситен од креми на база на краставица, лимон, камилица и слични вообичаени видови зеленчук и тревки. На досега невообичаената (за козметика) тиква, ете, ѝ дојдоа петте минути.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ