четврток, 30 мај 2024
Во огранизација на здружението „Билка“

Конопфест во сабота од 12 часот во Градскиот парк во Скопје

Здружението за канабис и зелени политики Билка Скопје го организира третиот Конопфест во организација на здружението, овој пат во соработка со OCB Macedonia, наречен OCB Конопфест 2024 под мотото „Ослободи ја билката“. Концертот ќе се одржи на 20 април, во сабота со почеток во 12.00 часот во Градски парк Скопје, на нова сцена Лепеза.

Објавено на

часот

Сподели

Организатор е Здружението за канабис и зелени политики Билка, а учество ќе земат неколку домашни изведувачи и диџеи, food corfner со Toto Daily и Fat kitchen bistro. Како што најавуваат организаторите, ќе има и OCB катче каде ќе се оддржи натпревар во ролање со награди за најдобрите тројца и штандови на пријателски организации.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ