сабота, 2 март 2024

Концерт на Симон Трпчевски во Перт, Австралија

Објавено на

часот

Сподели

Повеќе од триилјадната публика во две ноќи беше обземена од моќта и уметноста на македонскиот пијанист Симон Трпчевски.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ