четврток, 18 април 2024

Комшике убава: Валентина Граорковска

Објавено на

часот

Сподели

Валентина е манекенка пред сè од хоби, а за иднина има други планови, кои полека почнува да ги реализира.

Оваа убава девојка не мисли дека убавината е пресудна во животот, но се согласува дека има своја улога. Бидејќи немала никогаш проблеми со тежината, немала потреби ни од никакви диети. Игра тенис, спорт што најмногу го сака, и тоа е доволно за да ја задржи добрата форма.

„Прво што забележувам кај еден маж е карактерот“, вели таа, „карактерот секогаш го ставам на прво место.“

Најголемата поддршка секогаш ја имала од своите родители, кои знаат да ја ислушаат и да ѝ дадат разумен совет, кога ќе затреба.

[imagebrowser id=241]

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ