сабота, 20 април 2024

Комшике убава: Нена Мачка

Објавено на

часот

Сподели

Нејзиното уметничко име е Нена Мачка. Има 29 години, живее во Кавадарци, студира социологија, сѐ уште не е вработена, но има амбиции за свое телевизиско шоу, зашто смета дека водителството ѝ е силна страна. Нена пишува поезија и проза, зад себе ја има стихозбирката „Лажна љубов, тага и радост“, сака да патува и често го прави тоа, Виена, Прага, Дрезден… Уште пред 10 години го завршила курсот по манекенство, но не е задоволна од ангажманите тука, па иднината на модел си ја гледа само во странство. За добра форма пешачи секојдневно, понекогаш џогира и се храни здраво. Патем, момци, Нена нема момче!

[imagebrowser id=117]

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ