петок, 19 април 2024

Комшике убава – Надица Димковска

Објавено на

часот

Сподели

Девојката која ни се смее од билбордите со порака „сакам се“, најмногу си ја сака професијата модел и има амбиции да успее надвор од земјава, а Милано е дестинацијата која ја намерила. За да изгледа вака како што изгледа, Надица го форсира здравиот начин на исхрана, не држи никакви диети, а еднаш до два пати во месецот посетува козметички салон. Редовно вежба пилатес, сметајќи го за спорт кој најмногу и одговара. „Прво што забележувам кај мажите е стилот, чевлите и однесувањето, подразбирајќи под стил начин на кој се изразуваме, говориме и облекуваме“, вели Надица која низ животот црвсто гази со девизата „биди своја и секогаш независна“.

[imagebrowser id=202]

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ