петок, 21 јуни 2024

Комшике убава: Моника Илиевска

Објавено на

часот

Сподели

Спотот на песната „Булки“ од Владо Јаневски, во која ќе уживаме во хармонијата на нотите и боите на природата, сè почесто ќе го гледаме на телевизиските станици.

Девојката од спотот е Моника Илиевска, со природна убавина, која го зема здивот и претставува круна на визуелниот ефект.

Во Моника се препознаваат високи естетски квалитети, со кои таа ќе го освои погледот дури и на светските медиуми.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ