вторник, 16 април 2024

Кире Лазаров: Бодот е голем

Објавено на

часот

Сподели

„Жалиме што не победивме, имавме голема шанса за тоа, не толку очекувана. Задоволни сме од овој голем бод за нас, зашто кога ќе ги видите Швеѓаните од каде доаѓаат, ќе ви стане јасно дека тие се фаворити на ова ЕП. И ние токму тоа го почувствувавме на средбата, сепак, бевме многу мотивирани, налетавме на нешто што потсвесно го знаеме, дека Шведска има можеби најдобра одбрана. Имаат систем, тешко даваат шанса за гол, имаше период кога бевме добри во нападот, имаше период кога брзавме. Бодот е голем, а не сакајќи оваа група станува многу интересна. Не очекував пораз на Германија од Чешка, затоа, одиме чекор по чекор, можни се изненадувања, видовте и самите“, вели Лазаров.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ