четврток, 13 јуни 2024

Кадиров: Ме интересира Полска. За 6 секунди ќе ви покажеме за што сме способни (ВИДЕО)

Објавено на

часот

Сподели

„Украинското прашање е решено, јас сум заинтересиран за Полска. Што тие се обидуваат да постигнат? По Украина, ако добиеме команда, за шест секунди ќе ви покажеме за што сме способни. Би било подобро да ги вратите назад своето оружје и своите платеници“, вели Кадиров на снимката.

„Би ви било подобро да молите за официјално простување за она што му го направивте на нашиот амбасадор. Ние нема тоа само да го игнорираме, имајте го тоа на ум“, кажа Кадиров, мислејќи на инцидентот во кој во Полска рускиот амбасадор неодамна беше полеан со црвена боја.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ