вторник, 16 април 2024

ЈСП: Поради надградба на системот можни се технички проблеми со „Скопска“

ЈСП Скопје информира дека поради надградба на системот за наплата која се вршеше во изминативе неколку денови, регистрирани се инцидентни технички проблеми кај одреден број корисници при валидирање со мобилен телефон (185) или мобилната апликација „Скопска“.

Објавено на

часот

Сподели

ЈСП апелира до сите кои констатирале пропуст при валидирањето и сметаат дека се оштетени, да го пријават случајот на [email protected].

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ