петок, 1 март 2024

Има изгубени пасоши, а и со погрешни податоци, тврди Чулев

„Дури на средината на март треба да стигнат нови обрасци на пасоши. Друг проблем е самото подигнување на пасоши, има целосна неорганизација, има голем дел изгубени пасоши, со погрешни податоци…“, рече Чулев на гостувањето во 10 минути на ТВ 21.

Објавено на

часот

Сподели

Чулев рече дека сегашниот министер на внатрешни работи Оливер Спасовски намерно прави хаос со личните документи, како што тоа беше случај со 2020 година, кога Чулев беше министер за внатрешни работи во тогашната Техничка влада.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ