четврток, 22 февруари 2024

Играч од Тетово доби половина милион евра на Видеолотарија касинос Австрија

Најголемиот износ на џекпот во Македонија го освои играч на Видеолотарија касинос Австрија – 32.185.186 денари или половина милион евра на Новогодишниот супер милионер освоен  на 8 јануари на видеолотариските терминали во Тетово.

Објавено на

часот

Сподели

Повеќе од половина милион евра освои играч кај Делта бет Моцарт во Тетово во 20:10 часот на играта 40 брнинг хот.

Видеолотарија касинос Австрија го очекува среќниот добитник за да го подигне чекот на добитниот износ.

„Ги информираме играчите на видеолотариските терминали на Видеолотарија касинос Австрија, дека додека се забавуваат може и тие да станат добитници на Супер милионер со дефиниран опсег на добивката од 14 до 21 милион денари или Милионер со добитен износ од 1.200.000 до 1.800.000 денари“, велат од компанијата.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ