петок, 19 април 2024

Играч на ВЛТ освои фантастични 20.555.130 денари

Февруари е дефинитивно среќен месец за играчите на видеолотариските терминали на Видеолотарија касинос Австрија. По првиот Супер милионер џекпот од 1 февруари вреден  20.768.497 денари, сега го добивме и вториот Супер милионер вреден 20.555.130 денари.

Објавено на

часот

Сподели

Две Супер милионер џекпот добивки во еден месец. Февруари е дефинитивно среќен за играчите на видеолотариските терминали на Видеолотаррија касинос Австрија.

Најновиот Супер милионер доаѓа од Македонски брод, а е освоен во Гаминг професионал казино Стар во М. Брод, на 22 февруари во 16:38.

И на нашиот најнов среќен добитник му ја честитаме добивката, очекувајќи го секој момент  да пристигне во нашите простории, по добитниот чек на освоениот износ од  20.555.130 денари, соопшти ВЛТ.

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ