четврток, 22 февруари 2024

И годинава во Охрид се украси новогодишна елка под вода

Нуркачите од нуркачкиот центар Амфора од Охрид со подршка на волонтерите на Црвен крст Охрид во Музејот на вода традиционално и оваа година ја накитија подводната новогодишна елка и на сите граѓани на Македонија им ја честитаат новата 2024 година

Објавено на

часот

Сподели

Како и секоја и оваа нова 2024 година нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести со желба за здравје, успех и среќно детство.

е

Посетителите на Музејот на вода  елката ќе можат да ја видат од денес па се до крајот на јануари.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ