недела, 26 мај 2024
Парламентарни и претседателски избори 2024

И денеска може да се подигаат лични карти

Од 8 до 19 часот денеска ќе работи Одделот за граѓански работи односно сите отсеци за управни работи на оваа организациска единица при Министерството за внатрешни работи.

Објавено на

часот

Сподели

Исто така, ги известуваме граѓаните дека сите барања за лични карти кои се поднесени до 3 мај 2024 година, се веќе изготвени и граѓаните може да ги подигнат, информира МВР.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ