петок, 21 јуни 2024

Хубо маркет пак работи

Објавено на

часот

Сподели

„Долгогодишната традиција на Хубо Маркет се темели на врвен квалитет и тимска работа, а најбитниот дел од сложувалката сте токму вие – нашите верни потрошувачи и соработници. Вашата верност кон брендот е наша привилегија. Ве очекуваме во новиот ребрендиран Хубо маркет, на старата локација, бидејќи секој дом и семејство го заслужуваат најдоброто“, се вели во соопштението.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ