вторник, 23 април 2024

Хотел Алтапурa

Објавено на

часот

Сподели

 

Луксузен хотел на 2.300 метри надморска височина

Изграден на стратегиско место, веднаш до главната жичница, „Алтапура“ има ултрамодерен дизајн. Изгледа како целиот да е изграден од дрво и кашмир.
Минималниот престој во овој хотел, односно две ноќевања, чини од 708 евра до 1.420 евра, во зависност од изборот на собата.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ