недела, 14 април 2024

ГРОМ во коалиција со Интегра и ПЦЕР

За денеска е најавено потпишувањето на коалицискиот договор за заеднички настап на претстојните парламентарни избори меѓу ГРОМ- Граѓанската опција за Македонија, Интегра, Македонска конзервативна партија и ПЦЕР – Партијата за целосна еманципација на Ромите.

Објавено на

часот

Сподели

Коалицискиот договор ќе го потпишат претседателите на овие партии Стевчо Јакимовски, Љупчо Ристовски и Самка Ибраимовски. По потпишувањето ќе бидат објавени и носителите на избирачките листи.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ