петок, 14 јуни 2024

Градот Скопје вечерва започнува нова битка против возрасните комарци

Објавено на

часот

Сподели

„Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, ќе се прска првиот нареден ден, кога ќе бидат поволни временските услови, во истите термини. Се известуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите’, се вели во соопштението на Град Скопје..

                                                                                                                                  Фото: Град Скопје

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ