петок, 14 јуни 2024

Град Скопје: Противпожарната бригада има гориво

Објавено на

часот

Сподели

„Градот Скопје и Противпожарната бригада имаат предвидено и резерви за непречено функционирање, со што во ниту еден момент не е доведено во прашање нивното ефикасно функционирање. 
Апелираме да не се манипулира со јавноста особено кога е во прашање работата на Противпожарната бригада, чие непречено функционирање е од огромно значење по сигурноста и безбедноста на скопјани“, се вели во реакцијата на Град Скопје.

 

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ