четврток, 29 февруари 2024

ГАЛЕРИЈА

Воени хеликоптери, џипови, транспортери на Аџи тепе

Илјадници граѓани од Куманово но и од земјата, како што велат од македонската Армија, имаа прилика одблиску да видат дел од воздухопловите, возилата и опремата кои се се дел од вежбата „Брз одговор 23“, а кои беа изложени на спортскиот аеродром Аџи тепе во околината на градот. Станува збор за досега најголема воена вежба одржана во Македонија.
Фото:
Фото: Министерство за одбрана

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Автопатот Кичево – Охрид пак со нов термин, свлечиштата го продолжуваат рокот

НАЈНОВИ ВЕСТИ