понеделник, 15 април 2024

ГАЛЕРИЈА

Пролетниот шарм на Преспа

Пролетта дојде вчера и веднаш ја погали Преспа. Каде и да погледнете, сè е светлосино со жолти сончеви блесоци. Восхитувачка, дива природа, која упорно му одолева на човечкото уништување.Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Розовиот раскош на црешовата улица (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Преспа

НАЈНОВИ ВЕСТИ