четврток, 22 февруари 2024

„Флауер пауер“ ги исчисти остатоците од мазут

Објавено на

часот

Сподели

Пред неколку дена Државниот инспекторат за животна средина информираше за овој еколошки инцидент, за истурена нафта на дива депонија од стара цистерна од дворот на компанијата за преработка на медицински канабис „Флауер пауер“.

наф

„Би сакале јавно да се извиниме за настанатата ситуација“, соопшти компанијата.

нафт

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ