петок, 21 јуни 2024

Фероинвест: Анѓушев не е сопственик во Осломеј

Објавено на

часот

Сподели

„Се прави обид да се прогласи вертикална сопственост преку хоризонтална кадровска поврзаност, што е досега невидено во корпорациското работење и зборува или за капацитетот за разбирање на темата или за намерно лажно информирање. Лесно се проверува кој е вистински сопственик и изведувач на соларната електрана во Осломеј избран на јавен оглас од државата“, информираат од компанијата на Анѓушев Фероинвест.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ