петок, 19 април 2024

Еве го Скопје. Поглед од Водно

Еве како изгледа Скопје утрово од камерите поставени на крстот на Водно на ЈСП. Колку и да сака градоначалничката на Скопје Данела Арсовска да ни ја прикаже поинаква состојбата со загадувањето на воздухот во градот, од сите агли добиваме поинаква слика. Освен деманти на процентите за загаденост на Скопје, време е градоначалничката нешто поконкретно да направи на ова поле. Да не ги повторува грешките на нејзините претходници. А вие скопјани, денеска и утре – на Водно!   

Објавено на

часот

Сподели

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ