понеделник, 24 јуни 2024

Еколошките здруженија да се пријават во Министерствот за животна среднина за може да влезат во Регистарот

Објавено на

часот

Сподели

На овој начин, како што наведуваат од МЖСПП, се подобрува комуникацијата со невладиниот сектор и се очекува поефикасна соработка.

За регистрирање, потребно е заинтересираните здруженија на граѓани и фондациите да го пополнат Образецот за регистрација што е достапен веб-страница на Министерството за животна средина и просторно планирање.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ