недела, 14 април 2024

ЕХФ: Ниш и Чаир најдобри домаќини

Објавено на

часот

Сподели

„Презадоволни сме од оценките на челните луѓе на ЕХФ, но и на учесниците во групата, новинарите и пред се навивачите. Со тоа Нишлии докажаа дека се способни за организација на најголеми и најзначајни манифестации. За организацијата немаше ниту една замерка, што носи заклучок оти Ниш направил и многу повеќе од очекуваното“, изјави претседателот на Ракометниот сојуз на Србија, Велимир Марјановиќ.

Ниш привлече посебно внимание поради над 5.000 Македонци што го посетија градот и кои направија карневалска атмосфера, која буквално сите ги оствари без зборови.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ