петок, 21 јуни 2024

Џeкпотманија, турнир за видеолотариски игри

Од денеска до 9 јуни најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава – 2win.мк, лудило од  кеш добивки во фонд од 150.000 денари.

Објавено на

часот

Сподели

Од денеска, до 9 јуни кеш добивки во фонд од  150.000 денари за играчите во категоријата видеолотарија. Кеш добивките  се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг-листата. Можност за освојување имаат само учесниците во  видеолотариските игри на среќа. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

 

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

 

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ