вторник, 5 март 2024

Државна лотарија ги додели наградите од наградната игра Биди ин, регистрирај се на мегавин

Во чест на отворањето на новата интернет – платформа www.megawin.mk, Државна лотарија приреди наградна игра којашто траеше од 18 до 29 ноември. Во овој период сите регистрирани лица добија подарок,  онлајн влезница за концертот „Магастарс“ како и учество во наградната игра Биди ин, регистрирај се на мегавин.

Објавено на

часот

Сподели

На сцената, покрај којашто беше сместена четворочлената комисија, со помош на електронски генератор на броеви по случаен избор, од сериските броеви на онлајн влезниците на регистрираните учесници, се извлекоа добитниците на: 10 гејминг лаптопи Леново; 10 ајфони 14 про.

Добитници се:

Мирослав Ристовски, Сара Крстевска, Џелал Мехмеди, Петар Наумовски, Тања Додевска, Бобан Тасевски, Филип Крамарски, Ивана Илијевска, Владимир Јанев, Драгана Трајковска – Леново гејминг лап топ,

Наталија Тасева, Снежана Петровска, Абдулќерим Реџепи, Мартин Љубомироски, Столе Ѓорѓиевски, Славица Спасовска, Аце Трајчевски, Бобан Василевски, Ристе Каранфиловски, Јована Николоска – ајфон 14 про,

Лиридон Тахири, Бојан Јовановски, Денис Мојсоски, Ангела Оцевска, Стефан Трајковски патување во Дубаи.

ј

Последната и најголема добивка, автомобил БМВ отиде во рацете на Дејан Блажевски од Скопје, општина Кисела Вода.

На www.megawin.mk е во тек многу забава со секој ден подароци под името „Празнично дарување“, а следи и ново богато изненадување.

                                                                                                                      Комерцијален текст

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ