петок, 21 јуни 2024
По прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ

Дрин Ахмети со демант до Драган Ковачки: Тврдењата не се вистинити, или извинување или тужба

Објавено на

часот

Сподели

„Во врска со видео-изјавата на членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник Драган Ковачки, сакаме да информираме дека се работи за комплетна невистина и погрешно пласирана информација во јавноста. Тхор индустриес ги демантира сите невистини искажани од господинот Ковачки.

Ваквите лажни тврдења прават штета на компанијата Тхор индустриес, како и на
личниот углед на сопственикот Дрин Ахмети. Исто така, Тхор индустриес бара
јавно извинување од страна на ВМРО-ДПМНЕ и господинот Ковачки, во спротивно ќе
ги превземе сите правни дејствија за претрпената штета од невистините изнесени
од страна на господинот Ковачки“, се вели во демантот.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ